Tanı derken? 2 yıl önce. Anksiyete genel yazıyordu recetede. Öyle Tanı kimse koyamadı rahatsızlığa.
Anlamadigim ses neden oluştu hocam ya, 2 yıl içtim hiç olmadı 4 gun kesince alınca tekrar bunu neden verdi vucut.
Inlsh geçer pskoyatri bulup konusucam, ilacı bırakmam lazım belki de of off ne bela işler bu ilaclar faydadan çok zararı var. Hiç faydasını görmedim zaten ben
İlacınızın tek olayı, sizi o stres ve kaygı durumundan çıkarıp hayata biraz daha pozitif bakmanızı sağlamasıdır. Bazı insanlar ben de dahil bazı kimyasallarımız doğuştan veya genetik olarak bozuk olabiliyor ya da yaşadığımız olayların etkisinde kalıp artık bir daha dikiş tutturamıyoruz. Bu ilacın olayı da bu durumda bize yardımcı olmak ve elimizden tutması gibi düşünebilirsiniz. Başka hiçbir etkisi yok, sadece kimyasal hormonları üretmenizi hızlandırıyor.
Bıraktığına göre arada bir tansiyon ölçümü yapabilirsin özellikle çınlamalar yaşadığında belkide yüksek tansiyon veya düşük tansiyon problemi yaşıyor olabilirsin. Ancak kaygı ve stres hastalığın olduğunu varsayarak bu tarz durumlarda ilacın yoksunluk etkilerini senden gelen kaygı ve stresle birleştirip devasa bir hale getiriyor olabilirsin. En doğru kararı gene psikolog verecektir.