Merhabalar yazdıklarınıza Kolay gelsin de çalışan biri olarak yorum yapmak istiyorum, ben de iş ortağı olarak bu durumdan pek mutlu değilim çünkü amazonun sistemin de şu var siz 3 parça ürün sipariş ediyorsunuz amazon bunu Arasa,Mng, Kolay gelsine dağıtıyor yap abi hepsini bi kargo firmasına bi kişiye 3 firma gitmesin tek firma gitsin. Easy point teslimat noktalarını vs bütün o tarz yerlerin hepsini aras kargoya devrettiler bize de günde 100-150 parça amazon gelirken bölgesel bazlı şuan 40-50 parça zor geliyor amazon tarafından böyle olunca işler aşırı düştü benim devamlı gittiğim müşterilerin iadelerini almaya gidiyorum Amazon da kapında gel al seçeneği var kolay gelsin firması tarafından mng ve arasdakiler bütün gönderileri hasarlı götürüyor bırakıp kapıya gidiyorlar müşteriye bilgi vermeden haliyle bize de bu sıkıntı oluyor gidip iadelerini toplamakla uğraşıyoruz.
Kolay gelsin-Sendeo firmasıyla birleştiği için biraz bunlardan dolayı da kolay gelsin tarafında aksaklıklar fazlasıyla mevcut.
düzelirmi sizce hocam yoksa dönemselmi bu kargocu abiyi özledim