6 yıldır ideasoft aboneliğimiz var, domaini onlardan kayıt etmiştik, 6 yıl boyunca ihtiyacım olmadı ancak şu anda bi subdomain açma ihtiyacım oluştu ve domainimin kontrolünü almak istedim. Cevap bu.

Benden dünyanın hiçbir yerinde olmayan 25 dolar reg ücreti istiyorlar, üstelik domain transferi firma içi ücretsiz yapılabiliyorken. Kendilerine transfer için natro hesap numaramı göndermiştim, ona rağmen bu ücreti istiyorlar.

Zaten sahibi olduğum domaine neden bu ücreti ödüyorum? Ayrıca ikinci paragrafta şöyle bir şey denilmiş, "Alan adınızın name serverlarını natroya yönlendirmeniz durumunda alan adınıza ve maillerinize erişimi kaybedeceksinizdir. " Niye?

DNS yönetimini ben aldığımda ideasoftun mail sunucusuna yönlendirme yapamıyor muyum? Neden tamamen erişimi kaybediyorum, yıllık 30.000TL'yi ne için ödüyorum o halde? Alan adıma erişimi kaybedecekmişim, bu nasıl bir terminoloji?

Müşteri teknik meseleden anlamaz, ne koparsak kardır kafası mı bu? Korku edebiyatı ve yüksek ücret ile caydırmaya çalışıyorlar, bana ait olan domainimi alamıyorum.