DijitalDahi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam reklam kokan hareket falan değil, bu işin sektördeki net gerçeği bu. İsteyen açar, isteyen açmaz, isteyen gider 700 TL’sini başkasına kazandırır. 15 dakika diyorum çünkü gerçekten 15 dakika, ama bilmeyen tabii ki anlamaz, inkar eder. Rakip yaratmakmış, sektör zaten dipsiz kuyu, benim gibi bin kişi çıksa tık demez. Kaldı ki mesele hesap açmak değil, süreç yönetebilmek, doğrulama süreci, reklam veren onayı, 2 dolar yemesi hepsi var ve hepsini detaylı öğretiyorum. Bu işi yıllardır yapıyorum, emeğimi, bilgimi bedavaya mı vereyim? Alan adam 3 hesap satsa zaten eğitim parasını çıkarıyor, üstüne parayla satın alamayacağı tecrübeyi cebine koyuyor. Zaten bizim gençlik her işte en ufak zorluğu görünce ‘yok kalsın’ moduna geçiyor, mesele de tam burada başlıyor.
Yok dostum sen gençlik içerisinde kandırabilecğein birini bulamamışsın gençlerimiz maşallah gayet zekiler ve herhangi birinin zaten eğitimi hazırlama süresini ve her bir kişiye anlatım, ilgilenme vs süresinin 40dkdan fazla olduğunun farkında. Görüntüde ki arkadaş kibar davranıp sana açıkca söylememiş ama kimse bu tarz eğitimlere inanmıyor artık, malum partili dayılar gibi genel gençlere laf etmekdense nerede yanlış yaptığını düşünebilirsin.