BTK'a Yaptığım Şikayet Kayıt İçeriği Aşağıdadır;
Merhabalar,
23 Nisan 2025 tarihinde, Türk Telekom internet taahhüdümün bitmesine son ay kaldığı için operatör hizmetini Vodafonea taşımaya karar verdim. Taahhüt sürecim 9 Mayıs 2025te biteceği için, 23 Nisan 2025 tarihinde taşıma kayıt işlemlerini başlattım ve 25 Nisan 2025 tarihinde Türk Telekomdan Vodafonea geçişim sağlandı.
Son Türk Telekom faturamı ödemek için sisteme girdiğimde, yaklaşık 1080 TL tutarında bir fatura ile karşılaştım. Detayları öğrenmek için Türk Telekomu aradığımda, faturaya yaklaşık 800 TL tutarında cezai bedel yansıtıldığını söylediler. Bu bedelin çıkmaması için taşıma işlemini taahhüt süresi sonrasında, yani 9 Mayıstan sonra yapmam gerektiği ifade edildi.
Beş yıldan uzun süredir operatör geçişleri yapıyorum ve ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Normalde her zaman son fatura dönemi içerisinde geçiş yapabiliyordum ve bu konuda tarafıma herhangi bir uyarı yapılmadı.
Gerçekten de milleti nasıl eşek yerine koyarız düşüncesindeler. 6 Şiddetinde deprem olduğunda hiçbirisi çekmez ancak Operatör geçişi gibi böyle basit bir süreçte de böyle bir durumla ilk kez karşılaştım. Eşimin hattını taşırken yaşadığım durum bu. Normalde son 1 ay kala o fatura dönemi içerisinde taşıyorduk ve sorunsuz işlem yapılıyordu.