mehmetsc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir deneme konusu paylaştım silindi ya. Böyle her şeyimize müdahale edilecekse olmaz 😄

Tasarım ferah ve güzel.

Sayfayı yeniledikçe paylaşımın tıklanması artıyor sürekli, o ayarlanabilir.

Sosyal medya deyince facebook twitter vs. gibi bekledim ama onedio tarzı çıktı. O da pek benlik olmadığı için yorum yapamicam bu konuda. Konuların sol tarafında +- oylama var o iyi ama onun altındaki paylaşım seçenekleri çok göz yoruyor ve yazıya odaklanmayı zorlaştırıyor. Yazının altına eklenebilir onlar. Sadece oylama üstte kalabilir belki. Ya da onu da alta alabilirsiniz.

Yer sağlayıcı belgeniz yoksa BTK'ya başvurup alın. Sosyal medya siteleri ve forumlar yer sağlayıcı sınıfındadır. Aksi halde üyelerin paylaştığı tüm içeriklerden siz sorumlu olursunuz. Bir telif hakkı durumu vs. olursa sizinle muhatap olurlar direkt. Kabul etmezseniz de yer sağlayıcı belgeniz yok diye ceza yersiniz.

Açık tema ve koyu tema javascript ile kullanıcı cihazı kontrolü ile otomatiğe alınabilir. Telefonda koyu mod aktifse sitede de aktif olur. Kapalıysa sitede de açık mod aktif olur.
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Önerileriniz not alındı en kısa sürede düzelteceğim. Deneme konusu ise silindiği için kusura bakmayın indexlenmesin diye silmek sorunda kaldim 😀 Sosyal medya için ise iridaa.com/feedverse bakabilirsiniz