Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sert açıklamıssın gardaş tşk bilgilendirmen için siteni ziyaret ettim yapay zeka destekli resimler akıyo resmin her köşesinde imzalarını gördüm nasılsın epeydir görüşemiyoruz skypede kapandı.
Yok be, o kadar da değil Eyvallah kardeşim görüşelim, sen de yoksun bayadır.

Srylius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha öncelerin de Mükellef ile yaşadığımız bir sorunda da Sözleşmeye dayalı olduğu için biz karışamıyoruz fazla gibi bir söylemde bulunmuştu şikayet konusun da bir arkadaş bu konunun aslı astarı tam açıklığı nedir acaba aydınlatır mısınız?
Kurumsal yapıda olan firmalar, sözleşmelerin dışında bir işlem yapmazlar. Yapılan işlemler sözleşmelere dayandığı için, bizlerin müdahale etme gibi bir durumu söz konusu olmuyor. Yapılması gereken, yasal yollara başvuru yapmaktır.

Yomsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki yanlış anlamazsınız şunu söylemek istiyorum r10 bir yer sağlayıcı, arabuluculuk olarak vasıf görüyor ise eğer her kullanıcı kendisiyle sorumluysa neden ozaman ban sistemi var merak ettim. Burda gaye forum içerisindeki sefayı, huzuru sağlamak degil mi
Öncelikle bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Biz resmi olarak arabuluculuk yapmıyoruz. Yasal olarak böyle bir yetkimiz yok. Sadece forumu daha güvenilir ve huzurlu bir yer olması için yardımcı oluyoruz. Burası Coşkun Bey'e ait özel bir mülktür. Kendi içinde kuralları olan bir yerdir. Şöyle düşünün. Bahçenizde bir parti veriyorsunuz. Partiye herkesin takım elbiseli ve şık gelmesini istiyorsunuz. Bu şekilde gelmeyenleri içeri almıyorsunuz. Partide taşkınlık yapanları ya da huzuru bozanları dışarı çıkarıyorsunuz. Yasal olarak buna hakkınız var mı? Elbette var, mülk sizin. Burasını da böyle düşünebilirsiniz.