kullanmazdım ki şuan böyle bir konu açabiliyorum. empati herkes için lazım ve dünya sanal ortamdan ibaret değil.
ben moderatör değilim ancak sadece bir şikayet konusunu incelediğim kadarıyla çıkarımım şudur ki bir aracılık modeli ile iş yapmış,
müşteriden aldığı parayı satıcıya aktarmış. içerik uygunsuz olunca yayımlanamamış. ve muhtemelen aracı sayısı 1 den fazla olduğu için ödeme iadesi konusunda problem yaşanmış/aksamış.
aracı da olsa sonuçta ortada bi problem varsa kimse elini cebe atıp - ye düşmek istemez. müşterinin iadesi gelene kadar bekler ki iade yapabilsin. bunu kimse inkar etmesin.
r10 yönetimi de hali ile üyelerinin arasındaki adaleti sağlamak amacı ile alıcıyı koruyacak kararı vermiş ve iade gerçekleşene kadar forumdan uzaklaştırmış.
buraya kadar her şey tamam ancak hem şikayet konusu açmak hem bu denli net bir tavır ile dolandırıcıdır demek çok yanlış. iadeleri sağlasa bile o traderler muhtemelen silinmeyecek mesela sırf bu iddialar yüzünden.
telefon numarasını bulabilirsem sormaya çalışayım hocam
edevlete mi bakmışlar hocam

malum herşeyin veritabanı düştü
E devlet kısmını anlayamadım, sizin o lafları kullanmamanız sizin daha anlayışlı olduğunuzu gösterir ama tradelerin vs kaldırılmaması konusunda yanlışınız var daha önce defalarca canlı gördük günler haftalar sonra iade bile etse hem ticaret hem şikayet konusu profilde gözükmüyor hatta diğer forum üyeleri bu konudan yakınıyor beni mağdur edip haftalarca parayı kullandıktan sonra iade etmesinin ne mantığı var trade puanı silinmesin diyor. Arkadaş zaten kendisi yapmamış bu işlemleri, eğer kendisiyse bile iadeyi takip edip geri aldığında bunu ne kadar tartışsa da alıcıya iade etmek zorunda ve bunu yapmamış. Eğer kendi değilde bir başkası hesabını ele geçirip yaptıysa da hesabının güvenliğini sağlayamadı için suçlu oluyor.