1. Arkadaş fazla boş yapmış fakat direkt haberi paylaştırıp 3 gün içinde konuyu kapattırabilirdi ama yapmamış, iade istedim bana gelince göndericem demiş ve göndermemiş. 2. Arkadaş da yeterince beklemiş kendinizi onun yerine koyarsanız son paralarınızla iş yapmayı denerken oyalanmak biraz sabrını taşırmış, arkadaş şu gün bu gün diyerek oyalamak yerine acımız var sana en geç şu kadar gün içerisinde yapıcam bana müsaade verir misin diyebilirmiş ama dememiş. Ben adlı arkadaş da durumu, morali biraz düzeldiğinde foruma girip 1. arkadaş için ya işlem yapıldı ya da iadesini geçiyorum, 2. arkadaş içinse direkt iadesini geçip sorunun çözüldüğünü anlatarak banını kaldırabilirdi ama yapmamış. Demek ki ticaret konusunda başarılı bir arkadaş değil ama bunu bi kenara koyarsak onun da bulunduğu durum çok zor bi şey, tahminimce kendine geldiği zaman bu sorunları çözer.

Coşkun abinin yorumu gördüm bu da sürekli yaşanan bir şey görüyorsun çocuğunun vefat ettiği bile yalanmış sizin tanıdığınız kişinin suçu hesabını takip etmemek.