Ana website WP Rocket ile hızlandırıldı. JS Delay vs var ve bazı pluginlerin çalışması 1-2 saniye gecikmeli oluyor.

Test sayfası oluşturdum. Çoğu özellik kapalı JS - CSS - Lazy load sadece temanın performans ayarlarını açtım burada ve Litespeed belli başlı özellikler (cache basit optimizasyonlar vs)

Ana websitem pagespeed çok daha yukarılarda, test sayfası pagespeed çok daha aşağıda fakat test sayfası bana daha atik ve hızlı geliyor. Daha stabil ve hızlı çalışıyor. Pluginler çok daha seri.

Şimdi pagespeed değerine göre güncel websitemi mi kullanacağım yoksa pagespeed değeri düşük olan ve pingdom'da requests leri neredeyse 2 katına çıkmış ama hız olarak daha tatmin edici olan test sayfasını mı aktif edeceğim?

Sırf google bizi beğensin diye mi tüm bu eziyet?