* Şikayetçi olduğum üye: @sinanyilmaz47;
* Şikayetçi olma nedenim: Ödeme geri sağlamıyor
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/oyun-sunucusu/43...izmetleri.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Merhabalar sinanyilmaz arkadaşımızdan 4 adet teamspeak bayiligim bulunmaktaydı 27 mart da 960 tl ödedim
28 mart saat 17.27 de sunucular gitti 18.00 da geri geldi
29 mart gecesi 01.10 ile 07 arasi sürekli baglanti sorunları
29 mart 17.07 de yine sunucuda sürekli baglanti sorunu oluştu kendisine ulaştım böyle devam etmesi durumunda başka yere taşıyacağım dedi gece 23.41 e kadar devam etti sorunlar başka yer ile anlaşma yapıyorum dedi sunucu problemleri gece 4 e kadar devam etti
30 mart 12 de bana yeni sunucuya taşınacak denildi 3. Farklı sunucu olacak bu tasima işlemi saat den 19.04 de tüm sunucularim taşındı bu süre zarfında hizmeti kullanamadım sürekli eski sunucuda problem oluyordu
31 mart 11.20 de sunucular kapandi kendisine yazdığım da sorun tespit edildi denildi ama sürekli sunucular kapandi ping ve paket kaybı yasandi bu süre zarfında sürekli yazdim kendisine 17.50 gibi duzeldi saat 22 gibi yine başladı sorunlar 1 Nisan gecesi 12 de düzelecek mi diye sordum düzelmesi bayramdan sonra bulacak dedi
Ücret iadesi isterseniz 1 hafta sonra yapabilirim suan hepsini sunuculara yatırdım dedi bende sabah mesaj attım kendisine sunucuları durdurmasini istedim 3 hizmetim daha olduğu için onlari uzatmak adina iadenin bakiye olarak aktarılmasını istedim daha sonra hesabımda bakiyemi kontrol ettiğimde eksik tutar gördüm kendisine sorduğumda aşağıdaki yanıtı vermistir
01.04.2025 tarihinde iade sağlanmış bulunmaktadır. 5 günlük ücret kesintisi yansımıştır.
Toplam ödediğiniz tutar 800₺ + kdv = 960₺
5 günlük kesinti 160₺
kalan ücret 800₺
sinusbot 5 günlük süre ücreti 40₺
kalan ücret 760₺
Kısaca hizmeti vermediği gibi 5 gün de ücret kesintisi yapmış bende tüm hizmetlerimin iptalini istedim web sitesindeki sözleşmede iade yoktur diye önüme sundu kendisi ile alışveriş yapılırken dikkat edilmesini istiyorum -trade hakkım var ise kullanmak istiyorum ve ödediğim ücretin yatirilmasini istiyorum tüm whatsap konuşmaları mevcut istediklerinizi atabilirim bu süre zarfında 38 musterim hizmetlerini iptal ettirdi mağdur oldum