xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada teknik bir problem var, @DataHost; müşteriyi bu şekilde engellemeniz bence makul değil, müşteri seçme durumunuz varsa sözleşmenize istinaden fesih hakkınızı kullanacağınızı belirtirsiniz, müşterinizde buna göre aksiyon alabilir, ama sistemden girişlerini engelledikten sonra tam bir hizmet sunmuş olmuyorsunuz. Kısa sürede müşterinizin erişimlerini açmanız ve farklı bir şekilde bu sorunu çözme yoluna gitmelisiniz.

@Grata; firmanın devam eden bir hizmeti iade etmesini talep etmeniz pek mümkün değil, 7 aydır kullanıyorsanız ve sorunsuz bir hizmet alıyorsanız ve yenilemeye devam ediyorsanız servisinizi, yenilenmiş bir servis icin iade hakkı kullandırmayabilir. (Tabi sözleşmelerinizi incelemeniz gerekli)
Ben 7 aydır kullandığım hizmeti kullanmaya devam etmek için elimden gelen çabayı gösterdim fakat bir çözüm önerisi gelmediği için bu noktaya geldik. Bu noktada sizin aracılığınız ile çözüm bulunmasını umuyorum. Zaten önümüzdeki ay için kesinlikle kullanmaya devam etmeyeceğim. Aylık olarak ödeme yapıp kullandığım ve daha bu ayki ödemeyi yapalı 3 gün olduğu için iade imkanını sordum. İade olmaz diye uygun görürseniz hizmetime eksiksiz erişim sağlaması gerekiyor. Müşteri seçme hakkını en başta ürün/hizmet satışını yapmadan önce kullanmalıydı bahsi geçen kişi. Hizmet parasını aldıktan sonra ben bu müşteri ile çalışmak istemiyorum demesi herşeyi açıklıyor zaten. Teşekkür ederim.