Sunucudaki diskler yüzünden oluşan hatadan dolayı benim verilerimin silinmesi sizin hatanız değil mi hocam benim sizin yüzünüzden mağduriyetim olmuş olmuyormu? Ben müşteri olarak bakıyorum bu duruma gerisi beni ilgilendirmez Büyük firmalarda hiç böyle bir durum yaşandığını gördünüz mü?
Benim sunucumdaki verilerim hosting yüzünden silinmiş ve yedekleme yapmadığım için hosting suçlu olmuyor mu? Başka bir Türk firması bu durumu yaşamış mı? Benim AWS'de de sunucularım var AWS'de yedekleme seçeneği sunuyor ama almıyorum. Sunucumdaki veriler durduk yere sıfırlanırsa AWS bu durumda suçlu olmayacak mı? Ben bu durumda mağdur olmuyor muyum? + olarak bu durumda neden negatif trade hakkımı kullanamayayım sizin yüzünüzden mağdur olmuşum ve kanıtları bırakmışım insanlara bunu paylaşamıyormuyum
14 - Yedekleme ve Veri Kaybı
Tüm ürünlerimizde yedeklerin alınması tamamen müşterinin sorumluluğundadır. Yedekleme servisimiz sadece hosting ve bayi hosting hizmetlerinde ücretsiz bir şekilde çalıştırılmaktadır. Orfi, herhangi bir sebep ve nedenden ötürü yaşamış olduğunuz herhangi bir veri/dosya kaybından sorumlu tutulamayacaktır. Bu sözleşme ile dosyalarınız üzerinde tüm haklara sahip olduğunuzu kabul etmektesiniz.
Hizmet Sözleşmesi