* Şikayetçi olduğum üyeler: @NetuWeb;
@NETDC;
* Şikayetçi olma nedenim: Cihaz çıkartmama ve kovulma
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/profil/41373-netdc.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Merhabalar sevgili r10 kullanıcıları ve moderatörleri,
Netundweb adlı firma ile bir süredir çalışmaktayız bir kaç şahsi konumuzdan dolayı son 2 3 aydır sorun yaşadık kesinti vs olsa da olan hizmetten olabildiğince iyimser tavırlarda memnunduk sorunlar elinde sonunda geçiyordu fakat bu dönemde yaşadığımız sorunlar şu şekilde bir mebla ödememiz kalmıştı be dediğimiz tarihte ödedik Okan bey ile görüştüğümüzde cihazların çıkması için onay verilmesine rağmen cihazlar çıkmadı ve sorun yaşadık ben de müşteriye Okan beyin direkt mesajını alıntıladığım için zor duruma düştüm. Transferler cari hesabın kapatıldığı 30 Mart tarihinde gerçekleşmedi ve 1 Nisan tarihinde fatura oluştuğu zaman tekrar ödeme yapılmadan 30 Mart ta oluşturduğumuz destek talebinin geçersiz olduğunu muhasebe biriminin vardiyasının olmadığını söyledi ve konu uzadı taraflar bizlere şikayeti oluşturdu bizde mecburen konu açmamız gerektiğini söylediğimizde 10 Nisan tarihine kadar süremiz olduğu söylendi ve resmen kovulduk
1. Mesajda yetkiliniz onay veriyorken transferler gerçekleşmedi
2. Muhasebe biriminiz tatildeydi cihazlar taşınmadı ama fatura oluşturuldu.
3. Hiç bir hakaret iş ahlakı olmayan sözler ve konuşmamalar geçmesine rağmen kovulduk ve alamayacağımız hizmetin ödemesini talep ediyorlar
ilgili firmanın kabin faturasını 10 günlük düzenlemesini ve taraflarınla ilişiği kesmeyi istiyoruz. Bizim bütün taraflarına sunduğumuz teklifleri dikkate bile almadılar iletişim kopukluğu oldu kendileri de karşı çıkacağını düşünmüyorum. Teşekkürler.