neyi alakası yok güzel kardeşim ? Adam diyor ki havale de SMS gelmek zorunda bende diyorum ki BDDK tarafından bu henüz şart koşulmuş bir durum değil . Resmi bir karar olsa her tutarda bu gelmek zorunda. Banka zaten mağdur arkadaşı giy savcılığa diye yönlendirmiş .. siz hala diyorsunuz ki banka güvenliği almak zorunda. Banka tabi ki güvenliği almak zorunda ancak bu kendi mobil uygulaması için ve web sitesi için geçerli . Senin telefonun da ya da bilgisayarında olan keylogger a bakamaz . Bunun için çift doğrulama kullanabilir ancak havale de resmi karar olmadığı için kullanmak zorunda değil .. Buna ek olarak da diyorum ki kullanmış bile olsa ( SMS ) indirdiğiniz apk den dolayı size gelen SMS kodunu karşı taraf görerek onay verebiliyor..
Dünya toz pembe değil.. savcılığa giderek şikayetçi olmak zorunda ve inşallah bulunarak çözüme kavuşur arkadaş
Hocam hesap kiralama falan demişsiniz o kısmı anlıyamadım benim öyle birşey yaptığım yok

. Akşam pizza, kedi maması vs aldım eve geldim uyudum hastayım zaten. Sabah kalktım böyle bir manzara var ortada. Kod, bildirim falan yok yani. Transfer yapılan firma mail atın arkadaşlar baksın genelde iade yapılıyor dedi. Birde gönderim yapılan firma bankanın dediğine göre ülkede yasaklanmış.
Ülkede yasaklanan bir firma banka hesaplarına nasıl hala ödeme alıyor orasıda şaşkınlık verici.