Site yedeğini FTP ile yüklemelisiniz, FTP ile zip alarak taşımalısınız. post_max_size site özel değil sunucu bazlıdır ve bireysel değişim yapılamaz. Ayrıca bu değer yükselse dahi 500mb bir yedek yüklerken yedek açma, ayırma, analiz etme vb. işlemlerde size 5gb üzeri memory gerekir, sonra memory limitine takılırsınız, farklı limitlere takılırsınız. Bilmelisiniz ki host paylaşılan bir alandır, sunucu size ait değildir. Eğer sunucu kaynaklarını bu derecede yüksek kullanacaksanız VDS almalısınız. VDS alırsanız kendi limitlerinizi kendiniz belirler, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca SSD kullanmıyorlar demişsiniz, SSD olmadığını nereden uyduruyorsunuz? Eğer amacınız karalamak ise farklı yerdesiniz, burada bizim SSD kullandığımızı hatta host sistemlerinde nasıl bir performans sunduğumuzu bilen binlerce müşteri vardır. Biz SSD ve Raid + Cache gibi yüksek optimizasyon sağlamadığımız hiç bir sistemi müşteriye sağlamayız.
Host alırken okumuyor, özelliklerine bakmıyor satın alıyorsunuz, sonra para vermeyeyim ama her limiti yükselt diyorsunuz, maalesef yok öyle bir şey. Eğer yetersiz ise paket yükseltir, VDS geçebilir veya bayi paketi alabilirsiniz. Bir host alım tüm sunucu sizinmiş gibi davranamazsınız. Bir müşterimize böyle talepleri yüzünden tolerans gösterirsek sunucudaki diğer müşterileri mağdur ederiz.
Kusura bakmayın. Aldığınız paketten fazlasını kullanamazsınız.
Hocam ben guzel.net turhost, gofasthost, natro, ihs, türk ticaret, isimtescil, godadyy, hostinger gibi büyük firmaların hepsi ile çalıştım.
Cpanel kullanımına izin verip post_max_size değerinin 500 mb olmayacağını iddia eden bir Hosting sahibi görmedim. Hostinger ve Godday buna izin vermez onlarda Reklama para bastıkları için düşük seviye hizmet vermek zorundalar.
Yaptığınız yorumlardan anladığım kadarı ile teknolojinin çok gerisinde kalmışsınız. yaşınız 50 55 arası olsa gerek. Yoksa kendinizden bu kadar emin ciddi ciddi bu şekilde yazmazdınız.
SSD kullansaydınız hosting paketleriniz altında bangır bangır yayınlandırdınız, ben görmedim.
Guzel.net de 300 tl ye paketler var bahsettiğiniz 5gb hafıza kullanımına demekki izin veriyorlar orada yapıyorum yapacağımı. Yapılıyor yani.