vehbi54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi hocam plakaları aldık ama ehliyete el koydular on gün sonra alabilirmişim neyse ki Türkiye’ye döndüm kayıp başvurusu yapıp yeniden çıkartacağım😁
vallaha dostum geçmiş olsun. bizimda başımıza çeşit çeşit şeyler geliyor yurt dışında ve ne hikmetse genelde biz haksızmışız gibi intiba yaratılıyor. Hani kimse yanlış anlamasın bunlar Türk yapar kafasında millet. mesela bu hafta başıma gelen bir olay yurt dışında kirada oturuyordum elimde sözleşmemiz ve whatsapp yazışmalarımız var. 3 mayısta evden çıkıcaktım ev sahibi diyor ki hayır sen haziranda çıkıcaksın 1 ay fazladan para istiyor benden kalmayacağımı biliyor çünkü kendi evime çıkıcağımı filan söylemiştim. aklı sıra uyanıklık yapıyor bende ödemiyorum şikayet edebilirsin elimde whatsapp yazışmaları ve sözleşme var dememe rağmen sözlü olarak bana böyle söyledin diyor. hadi çık işin içinden şimdi kalkıp karşı karşıya gelsek eminim ki ona inanırlar. başıma sayısız defa mağdur olmamıza rağmen bu tarz olaylar geliyor. en basiti senin hesap polis rutin kontrolde durdurduğunda türk olduğumu görünce kenara çektirip dakikalarca boş yere bekletiyor. yalanda eğliyete uzun uzun önüne arkasına bakıyor hani sahtemi gibilerinden artık ana avrat sövesim geliyor her defasında aynı muhabbetler artık gerçekten kabak tadı verdi. seni anlıyorum bu yüzden...