Arkadaşlar ben geçmişte bir evlilik yaptım ama yürümedi boşandım. 1 yıl evli kalabildim. Sonrasında bir ilişkim oldu. 4 yıl sürdü ve evlenemedik. Ailesi önceki evliliğimi sorun etti. Üstüne yakın zamanda aldatıldım ve terk edildim. normalde hiçbir kötü alışkanlığım yoktu. Sigara bile içmezdim. Bu dönemde alkol, tütün ürünleri vs. kullanmadan duramaz hale geldim. Aldatılmayı yediremedim kendime. Ayrıca anksiyetem vardı uzun yıllar ilaç kullandım. Şimdi tekrar ilaca başladım. Terapi de alıyorum. Ama bir türlü kabullenemiyorum. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa bana bir akıl, fikir verin. Ben nasıl tekrar ayağa kalkacağım arkadaşlar. Ailem çok anlayışlı, ne yaparsam destekliyorlar. Arkamdalar. Onlar için ayağa kalkmam lazım ama bir türlü rahatlayamadım.
Kıymetli vaktinizi çaldığım için özür dilerim.
Öncelikle çok geçmiş olsun fakat geçmişine takılı kalan geleceğini kaybeder. Bu yüzden size tavsiyem yeni sayfa açmak ve geçmişi düşünmemek için kafanızı dağıtacak şeyler yapmak. Benim yoğun iş temposunda zihinsel olarak çok yorulduğum da yaptığım şey ise vücut gelişimde spot yapmak inanın muazzam kafa dağıtıyor ve spor bitince beynin bomboş oluyor rahatlama geliyor
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana