ByMetiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Yaklaşık 10 gün önce, tam 18 yıldır kullandığım ve son günlerde günde 2 pakete çıktığım sigarayı bırakma kararı aldım. Hayatımda neler değişti? Nasıl gidiyor? Hepsini anlatmak isterim.
İlk 3 gün ilaç kullandım. Bu süreç oldukça stresli geçti, ataklar geliyor ve sigara aklımdan çıkmıyordu.
  1. gün, uyurken boğazımdan hırıltı gelmediğini fark ettim ve bu beni çok mutlu etti.
  2. gün, sigaranın verdiği alışkanlığı değiştirmek için alternatif yollar aramaya başladım ve günde 1 saat yürüyüş yapmaya karar verdim.
  3. gün, eve 2 adet 10 kg dambıl seti aldım ve günde 1 saat spor yapmaya başladım. Abur cubur yememek için günde 2-3 litre su tüketiyorum.
  4. gün, kendimi çok rahat ve hafiflemiş hissediyorum. Yürürken tıkanmıyorum, çok rahat nefes alıyorum, elbiselerim pis kokmuyor.
  5. gün, yürüyüş çok iyi gidiyor. Önceden günde 1.000 adım bile atmazken şimdi günlük 8.000 adım atıyorum.
  6. gün, yediğim yemeklerin ve içtiğim suyun tadı çok daha güzel gelmeye başladı.
Artık sigara aklıma çok nadir geliyor. Gerçekten insan bırakabiliyor. Daha önce de denemiş ve bırakmıştım. Bu kez kararlıyım!
5 yıl oldu bırakalı 20 sene ictim