Evet yapıyoruz + danışmanlıklar veriyoruz trendyol ve hepsiburada için bunlar dışında sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama hizmetlerimizde var e-ticaret de dahil bu hizmetlere.
Aylık ürünün fiyat ortalamasına göre cirolar değişiyor örneğin 200TL ortalam fiyatı olan bir mağaza aylık 70 80K (İlk Ay Dahil) kazanır ve kazandırabiliriz bunlar ürüne kategoriye göre değişiklik gösterir unutmayın.
Önerim şu yönde
Giyim Ayakkabı v.s gibi sektörlere üretici değilseniz girmeyin. Ürün satıcaksanız ise üretici olmadan fiyatı çok çok uyguna almanız lazım yanlış hesaplarsanız batarsınız kargo ücretleri komisyonlar v.s kazandırmaz zararına sattırır bu yüzden üreticiden direk almanız ve en uygundan almanız lazım ya da o fiyatlara toptancıdan bulursanız v.s