Bu konuyu açarken aslında kendi geçmiş deneyimlerimden yola çıktım. Birkaç yıl önce, müşteri kazanmak için her seferinde sıfırdan mücadele ediyordum. Sosyal medyada saatlerce mesaj atıyor, reklamlara para döküyor, ama bir türlü istikrarlı bir sonuç alamıyordum. 'Acaba insanlar neden bana güvenmiyor?' diye kendimi sorguladığım o dönemlerde, fark ettim ki müşteriyle ilişkiyi tek seferlik bir satışa indirgiyordum. 'Alışveriş yaptı, bitti' mantığıyla hareket ediyordum.

Sonra bir gün, bir müşterim bana şunu dedi: 'Senden aldığım ürün iyiydi, ama seni hiç tanımıyorum ki!' O an, her şeyin 'güven' ve 'tanışıklık' üzerine kurulu olduğunu anladım. Yavaş yavaş, müşterilerle adım adım iletişim kuran bir sistem kurmaya başladım. İlk başta çok basit şeylerdi: Onlara sadece ürünümü değil, hikayemi de anlatıyordum. Zamanla, 'Abi seninle çalışmak keyifli, bir daha gelsem?' diyen müşterilerim oldu.

Ama bu yolculukta hâlâ tökezliyordum. Özellikle tekrar satış yapmak benim için kabustu! Ta ki, müşterilerimin ihtiyaçlarını önceden tahmin eden bir sistem geliştirene kadar. Artık her ay yeni reklamlarla uğraşmıyorum. Çünkü elimdeki müşteriler, zaten bana güveniyor ve yeni tekliflerimi merakla bekliyor.

Belki siz de benim gibi 'Bu döngüden nasıl çıkarım?' diye düşünüyorsunuz. İsterseniz, bu konuda bir çekiliş açıp deneyimlerimi paylaşabilirim. Çünkü biliyorum ki, bu forumdaki birçok kişi benim geçmişteki halimle aynı mücadeleyi veriyor.