Geçenler de sizin yazınıza benzer bir yazı gördüm LinkedIn üzerinde ben 6 yıl PHP üzerinde çalıştım 4 yıl C++ ve son 3 yıldır NodeJS + React 7-8 ayda Nuxt üzerinde yani Vue üzerinde çalışmışlığım var sizin adını anıp hayatınızda hiç kullanmayı deneyimlemeyip ne olduğunu neler yapabildiğini bile bilmediğiniz dillerin hepsini kullanmış ve büyük projelerde yöneticilik ekip liderliği yapmış birisiyim kısacası hayatımın 21 senesi yazılım sektöründe geçti ve sizin gibilerini çok gördüm hiç bir şey bilmeden fikirleri olmadan yorum yapmayı çok severler nerde görsem sinirlerim bozulur. Kullanım avantajlarından bahsetmişsiniz evet bir sayfanın LCP değeri JavaScript ile 0.12 saniyeye indirilebilirken PHP ile 1.55 saniyede şükür eden çok iyi diyen yazılımcı olduğunu iddia eden arkadaşlar da gördük haklısınız her şeyin kendine göre bir kullanım alanı var taş devrinden kalma fikirleriniz ile bu işe yeni girecek olan insanları zehirlemeyin lütfen.
hocam ne bu kibir ? 9 seneyi geçti php ile uğraşıyorum, evvelinde bizde masaüstü 98 c++ kodlama ile ilgilendik hali hazırda projeler, bir çok dil üzerinde tecrübemiz var.
belki sizin gibi disketle bilgisayar açıp oyun oynamadık, cobol yada paskal gibi şeylerle vaktimiz ölmedi çok şükür, teknoloji çağının en parlak döneminin içine doğduk.
sizin gibiler ne demek ya ? her şey sizin görüşlerinizden veya fikirlerinizden mi ibaret ?
kullanım alanı farklı, avantajı farklı olan bir şeyi siz kendi bilgi ve tecrübe çerçeveniz dahilinde ideal hedef haline getirmişsiniz toz kondurmuyorsunuz

başarılar diliyorum