hocam bu konular da çok bilgim yoktu ve verdiğin değerli bilgilerden ötürü çok teşekkürler.
Yav hocam bu çekememezlik yada çok satış yapıyorlar kıskanıyorum kafası değilki Toplumun suç olarak bildiği şeylerin belli bir kitleye erişmiş çok fazla hacme alenen göz önünde reklam yapıp YASAK olan bir hizmeti vermesindeki bu işi sürdürülebilir yapmasının nasıl mümkün olduğunu sorduğum ve bilen arkadaşların bilgi verip aydınlattığı bir konu bu yoksa banane onların kazancından ne satıp ne iş yaptıklarından. Bu Ayakkabı yerine UYUŞTURUCUDA olabilirdi SİLAH'ta olabilirdi sonuçta bunlarda YASAK kategorisine giren ürünler değilmi MARKA'lar içinde aynı şekilde EMEK HIRSIZLIĞI olarakta adlandırılabilecek bişey tutki WEBMASTER ve Bilişim sektöründe bile senin ürettiğin yaptığın bir ürünü yazılımı tasarımı W*r3z ve null gibi satışlar yapılamıyor buda aynı şekilde suçtur ben sen bunu yaptığında şikayet yada dile getirdiğimde kıskançlıkmı oluyor bu durum bence sen çok hassas davranıyorsun yada aynı sektörde işler yapıyorsun. İyi forumlar dilerim.
tutki WEBMASTER ve Bilişim sektöründe bile senin ürettiğin yaptığın bir ürünü yazılımı tasarımı W*r3z ve null gibi satışlar yapılamıyor buda aynı şekilde suçtur ben sen bunu yaptığında şikayet yada dile getirdiğimde kıskançlıkmı oluyor bu durum bence sen çok hassas davranıyorsun yada aynı sektörde işler yapıyorsun. İyi forumlar dilerim.
Burada çıkan ürün zaten birebir aynı değil kalite de fiyatla doğru orantı da düşüyor, yüksek fiyat ödeyemeyen kesimler alıyor bunu şu şekilde düşünebilirsin senin 10kya sattığın bir yazılımı biri çıkıp daha az işlevsel daha az özellikli ve duyulmadık bi program yapıyor tasarımını vs sana çok benzetiyor. Tamamen hitap edilen kesimle alakalı bir şey bu. Bence yanlış düşünüyorsun ayrıca yıllar önce bile fiziki mağaza olarak bu işi yapıyorlardı bu gün youtube vs popüler olması bu olayı yeni yapmıyor.