Asıl sorun ücret talep edilmesi değil, bana en başta ücret çıkabileceğine dair hiçbir bilgi verilmemesi. Eğer baştan 'Bu işlem için ücret talep edilebilir' denseydi, İstanbula kadar kargo göndermek yerine Adanada kendim hallederdim. Ancak Tecno ekibi beni arayarak KARTAL KVK'ya göndermemi istedi ve süreç boyunca hiçbir şekilde ücret bilgisi verilmedi.
Ücretli olacağını bilseydim, en baştan farklı bir yol izlerdim. Bu yüzden bu durum, garanti kapsamı meselesinden çok, yanlış yönlendirme ve eksik bilgilendirme sorunudur.
Hocam bu dediğiniz zaten garanti belgesinde yazıyor. Size bu tebliğ edilmiş gibi düşünün çünkü garantiye gönderiyorsunuz yapılsın diye. Garanti belgesinde ki şartları okumuş olmanız gerek bu yüzden. Size tekrar ücret çıkabilir diye söylemedikleri için zannetmiyorum herhangi bir işlem yapılabileceğini ama tabi ki başvuru yolları açık. Gönderin halledelim demişler sonuçta siz de ücretsiz yapılacak zannederek, güvenerek göndermişsiniz. Tüketici hakem heyeti de benimle aynı düşüncede olacağı için başvurunuz boşa çıkar gibi geliyor. KVK savunmasında garanti belgesinde ki şartlar dahilinde kullanıcı hatası diyerek ücret talep ettik der çıkar işin içinden. Ama denememek için bir sebep yok.