Yetişkin ürünü kullanıp iade etmek nasıl bir IQ düşüklüğüdür.
Sabır diliyorum
Bu sektörde çoğu firmanın acıması yok. Kapkara poşetleme ve içerik belli olmadan farklı farklı ürün gönderiyorlar. Fakat biz özel paketleme yaptırdık. Ürünün kendi ambalajı ve içinde ürün şeffaf poşette bulunur. Şeffaf poşet yırtılmadığı sürece bizim için sorun olmuyor. Çoğu işini düzgün yapmayan firma mağdur ediyor ama biz bunu bile düşünürken, o tarz siparişlerin üzerine kocaman yazı bırakıyoruz. Ambalajını açtığınız ürünün, şeffaf poşetini açarsanız ürünü iade edemezsiniz, kullanılmış olacaktır. Beğenmediyseniz açmadan geri gönderin diyoruz.
Geçen hafta bir iade geldi. Adam silikonun paketini açmış, kullanmış. Nerede kullandıysa silikonun rengini falan karartmış, ürün tanınmaz halde geri geldi. Eldiveni taktım, paketi açtım. Üzerinde kocaman bıraktığımız not duruyor. İşte en çok buna üzülüyorum. Oradaki bıraktığımız notu umursamıyor, kullanıp iade ediyor. Ret talebi verdik ürünü 4 sefer iadeden kendisine geri gönderdik. Hiçbirinde geri almadı. Ürün 4 desi kargo ücreti 120₺ artık gerisini siz hesaplayın. En sonunda ürünü çöpe attık, müşteri iadesini onaylattırdık. Trendyol kurallarına göre 3.seferden sonra tekrar göndermiyorsunuz. Üründe bedeli de sizde kalıyor ama müşteri uyuşmazlık açtığında Trendyol tekrar göndermemizi istiyor.