Merhaba,

Yetişkin ürünleri sektöründeyiz. Sosyal medya reklam tarafı sıkıntılı oluyor. Google reklam ise sektörde çok büyük rakipler var. Sanırım sektörde bir saldırı durumu da var. Reklam bakiyesini anında yiyorlar. Pazaryerlerinde ise çok fazla mağdur ediliyoruz. Ürünlerin kullanıldıktan sonra iadesi yok ama maalesef Trendyol buna göz yumuyor. Her ne kadar iade reddimizi falan kabul etseler bile günün sonunda iade giden kargoyu müşteri almıyor tekrar bize dönüyor. Bu döngü sonunda daha da zarara uğruyoruz. Artık yavaş yavaş iadeleri çaresizce kabul etmeye başladık ve ürünler çöp oluyor.

En basit örneği; 400₺ sattığınız ürüne 0-1-2 desi varsayalım 82₺ kargo ödüyoruz. Aynı şekilde 80₺ komisyon ödüyoruz. Gizlilik için ne olur olmaz iki ayrı paketleme kullanıyoruz. Paket başı maliyetimiz düz hesap 8₺ civarında diyelim. 170₺ direkt bizim giderimiz oluyor. Ürünün alış bedeli, vergilendirmesi gibi detaylara girmiyorum. Uygunsuz ürün eğer bize iade gelirse red verip tekrar yolluyoruz. Bu süreçte tekrar 82₺ kargo ödüyoruz. Geri dönerken Trendyol karşılıyor ama tekrar gönderirken biz karşılıyoruz. Müşteriler genelde iadeden dönen ürünü geri almıyor. Tekrar bize geliyor. Trendyol tekrar ve tekrar göndermemizi istiyor bu durumda zaten şu an bir defa göndermiş olsak 250₺ gider masrafımız oluyor. Müşteri ürünü ilk seferde kargodan alsa bile bize kalan 150₺ oluyor. Anlayacağınız neredeyse henüz vergi bile ödememişken ürünün maliyeti kalıyor.

Türkiye'deki e-ticaret ve müşterilerinden çok sıkıldım. Her haftaya birkaç sorun ile başlıyoruz. Bizim iki katmanlı yaptığımız, gizliliğe önem veriyorsunuz değil mi şekilde soran müşteri ürünü açıp kullanıp yırtık kargo poşetine koyup iadeye yolluyor.

Stoklu şekilde yurt dışına satış yapanlar var mı? Kargo ücretleri ve diğer masraflar nasıl oluyor? Satışları nereden yapıyorsunuz? En hızlı şekilde nereden başlayabilirim? Maddi olarak çok sıkıştım artık ticaretimi devam ettirebilmem gerekiyor.