İletiginiz bilgiye bakarsak
19:40 da talep oluşturmusum. Sizin ilk beyan ettiginiz saat
yalan oldugu ortaya çıktı.
Kısıtlı erişim verdiginizde dogru.
19:33
Sonuçta verdiginiz erişim kısıtlıydı 1 saat den fazla sürdü. Çünkü 22:53 de son mesajımı attım. destek talebinide sizin çözümlemenizi beklemeden kapadım. İletigniz bilgi ile Kendim çözdüm. 30 dk geçemdi erişim için olusturdugum, destek talebinde bulundugum hata yeniden oluştu. Bildirdiginiz etkenler vardı, erişimin kapanabilir diye. Bunları hiç birini yapmamıstım. Bende fazla üstelemedim ve o gün çalısmayı bıraktım.
Şimdi bu 7 dakikalık fark yüzündenmi iade etmiyorsunuz. Kupon mevzusuna zaten girmeyin o yeni eklediginiz birşey.
Israrla yalan beyanlar verdiğimizi söyleyerek çirkin ifadeler kullanıyor, hakkınızı arama niyeti ile çıktığınızı düşündüğümüz bu yolda konuyu karalamaya döndürüyorsunuz.
Sözleşmemizde yazan ilk 48 saat içerisinde koşulsuz şartsız iade maddesini bize iletip şimdi de 7 dakikalık fark yüzünden mi iade etmiyorsunuz şeklinde bir detay paylaşıyorsunuz. Peki sürenizin geçtiğinin farkında iseniz neden hala iade talep ediyor ve konuyu buraya taşıyorsunuz?
İade meselesi bu saatten sonra bizim için zerre önemli değil anında geçeceğiz ancak biz artık bu tavırlarınızdan rahatsızlık duymaya başladık.
Müsadeniz ile konuyu daha uzatmadan mesajların okunup moderatörlerin de görüşlerini dinlemek istiyoruz. Yönetim eğer iade kararı verir ise anında gerçekleştireceğimize dair buraya not düşmek isteriz.