Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çünkü hocam kuralın olmadığı yerde kaos olur ve kaos'da canlılığın sonunu getirir o yüzden eninde sonunda bir kanun,kural kurulmalıdır.
kurulmalıdır ve uygulanmalıdır.
Bizde de kanunlar var ama uygulama konusunda zayıflıklarımız var yoksa bizim o toplumlardan farkımız yok, hepimiz insanız ve herkesi aynı elbisenin içine sokabilirsiniz isterseniz
ama bizdeki mevzu haylaz bir çocuğun ben bu elbiseyi giymiyorum demesi gibi sürekli o elbiseyi çıkarması bu bana uymadı demesi gibi bir şey

maymunların videosu da enteresan ama mantıklı da bir yerde bir kaynak varsa eninde sonunda birileri daha çok tüketecek birilerine daha azı düşecek, batı toplumunda belki özellikle iskandinav ülkelerinde denge daha çok önemseniyor
yani zenginden alıp fakire verelim 2 taraf da dengelensin. bu video örneğinde de uygulansa koskocaman kaplıca herkese yeter ama birileri sınır çiziyor benim diyor ve diğerleri de kabul ediyor.
ironik bir şekilde, biz de terör ve savaş durumlarında dayanışma içindeyiz. Ancak barış zamanında en büyük düşmanlığı kendi içimizde yapıyoruz. Kanun ve kural tanımazlığın vahşi ilkel sonuçlarını kendi kendimize eziyet ederek gösteriyoruz.