* Şikayetçi olduğum üye: @MakeRKereM;
* Şikayetçi olma nedenim: 1 Yıllık VDS sunucu Aldım ilk 2 ayda rezil oldum.
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/site-server-admi...imizasyon.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Merhaba değerli Forum yöneticileri ve üyeler;
R10 üzerinden gördüğüm indirimli sunucu hizmeti için 17 kasım 2024 tarihinde
Logoweb sitesi ile tanıştım. ilk etapta resmi telefon numarası ile iletişime geçip yazıştığım kişiden deneme için 78 TL lik 1 aylık VDS sunucu kiraladım. birkaç gün içinde aldığım sunucu, kullandığım Alsa backlink veya bozbacklink uygulamalarının hiçbirinde düzgün çalışmadı.
bugüne kadar başıma gelen olayı 5 aşamada anlatabilirim.
1.gün: sunucuya giremiyorum.
2. gün: sunucuya giriyorum ve programdan 1 adet site açtım
3.Gün: sunucuya erişilemiyor.
4.gün:sunucuya erişiyor, tüm programlar kesilmiş, kapanmış(programı her site için çalıştırmak site başına 30 dk lık bir zaman kaybıma sebep oldu)
5. gün:Firma bahaneleri; sistem ram sorunu, CPu sorunu,sisteme saldırı var.... böyle bahanelerle kasım ayından 17 Kasım- 17 Şubat tarihine kadar(tam üç aydır) aşağıda ilettiğim yazışmaların dışında hiçbirşey yapamadım.
yazışmalarda dikkat edilirse hemen hemen iki üç günde bir sürekli yazdım ve programların kesildiğini bu şekilde verim alamadığımı ilk günden iletmiştim.
sunucu için 1 yıllık hizmeti deneme süresi sonunda almayı kabul ettim. 1960TL gibi bir tutarı ödeyip 1 yıllık kiraladım(deneme sürecindeki hatalardan ve sistem kapanmalarından hem ders almadım, hem de Kadir bey ile samimiyet kurduğumu en azından bir yanlış yapamayacağına inandığım için aldım)
Gel zaman git zaman Ocak ayı içinde dahi aynı sorunların olduğunu iletmeme rağmen 17 şubatta kendisine aynı sorunlardan bahsettiğimde 'saldırı var, saldırı zamanında yazıyorsun.' '45 gündür ses çıkarmamışsın, bugün söylüyorsun'gibi ithamlarla suçlu benmişim gibi konu geçiştirilmeye çalışıldı.
firmanın sitesinde iptal ve iade koşullarında VDS sunucuları için yapılmayacağı açık şekilde yazılıyor, Ancak Hizmetin alınmadığı yerde bu maddenin yetersiz, gereksiz olduğu kanısındayım. yazışmalarımın tamamı tarih ıspatlıdır. bilgilerinize.