Kıymetli abilerim ablalarım konuyu sonuna kadar okuyup fikrinizi belirtmeniz benim için önemli.
Küçüklükten beri ailem doktor olmamı istiyordu notlarım hep yüksekti okul birincisiydim. 8. Sınıfta yeterli çalışmadığım için ortalama bir liseye gittim. 9. Sınıfta hiç okula gidemedim koronavirus yüzünden. liseye 10. Sınıftan başladım desem yalan olmaz. Bu koronavirus dönemi tembelleştim, oyunlara yöneldim, içe kapandım, iletişim becerilerim azaldı, sosyal anksiyetem belirdi. Bende yazılım ve wordpressle ilgilendim kendimi biraz geliştirdim. Ama bu süreçte 12. Sınıfa kadar doğru düzgün ders çalışmadım.
12. Sınıfta çalışıp yks de 90k sıralama yaptım. Genelde bu sıralamayı yapanlar mezuna bırakır ama ben tekrar çalışma isteğim olmadığı için anlık bir kararla tercih verdim ve çevremden aldığım görüşlerle hemşirelik tercih ettim ve yerleştim. yerleştiğim günden beri sürekli pişmanlık hissi geliyor daha fazla dayanamadım ve tekrar yks ye çalışmaya başladım. Çevrem yazılım sektöründe iş sıkıntısı olduğunu söyleyip durdu hep bu yüzden yazılım mühendisliğini de tercih etmedim. şuanki bölümümde de notlarım oldukça yüksek ama mutlu değilim, mesleğe bir türlü ısınamadım. Kendimi çok huzursuz hissediyorum, geleceği düşünmekten hiçbir işe odaklanamıyorum. Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz?