Niye derseniz ? Kira, fatura, yeme - içme, sigarada dahil tüm masraflarım ailem tarafından karşılanıyor.Ev kendimizin ve annemde babamda emekli. Öğlen 3-4 gibi uyanırım genelde, akşam sıcak yemeğim önümde. Bulaşıklar yıkanıyor, çamaşırlarım yıkanıyor. Market alışverişini yapıyorlar.Arada sırada işleri olduğunda ekmeğe gidiyorum

Ağır yükleri olduğunda bende el attığım oluyor.Alkolü bırakmasam evde dahi içmeme izin veriyorlardı.Allah'tan ağzıma sürmüyorum epeydir.Kendime ait bir odam var, pc ve yatak odanın içinde ve istediğim gibi sigara içebiliyorum.Bu soğuklarda havalandırmak biraz üşütse de yapacak bir şey yok

İstediğim saatte dışarı çıkarım veya eve gelebilirim sadece haber vermem yetiyor.Karışan eden yok

Eskişehir'de okurken çok zorlanmıştım.Evin temizliği konusunda vs. epey sıkıntıydı.Ailemin evine gelince tekrar şükrettim.
Genç hocalarım ''bunlar özgürlük değil diyebilir. '' hatta üniversitede imkanları varsa eve çıksınlar.Sonradan dediklerimi tam olarak iyi anlarlar

Bu yazdıklarımın kısaca özeti, sağken anne ve babanızın kıymetini bilin.Onları kızıp, bağırıp, tartışmamaya özen gösterin. Tüm herkes gelip geçicidir.Aileden ötesi yok...