İşlemciyi tray işlemci olarak aldım, kutusu yok. Kasayı hazır olarak aldım ve üzerinde çok kötü bir soğutucu var, detayına bakmadan sipariş ettim. Soğutucuyu araştırınca çok kötü olduğunu valorant tarzı oyunlarda işlemcinin 88 dereceleri gördüğünü öğrendim o fan ile. Stok fandan bile kötü. Onun için ek olarak bu soğutucuyu almayı düşünüyorum çok daha iyi soğutma sağlayacaktır stok fana göre ama termal macun var mı yok mu bilemedim daha önce alan olduysa diye sormak istedim
en son sistemimi itopyadan almıştım. Benimde İşlemcim traydi. Kasa birleşimini itopyaya yaptırdım. Ve teknik olarak tüm kutuları size teslim ediyorlar. Kullanılan ve arta kalan parçaların boş kutuları bile geliyor. Tam hatırlamıyorum eve gidince bakarım ama yüksek ihtimal anakart kutusunun içerisinde kullanılmış 1 macun tüpü vardı (onu bile koymuşlar)
Ama keşke almadan önce foruma bir sorsaydınız genelde bu soğutucuları pek beğenmiyorum direkt en olmazsa 2 li likit soğutma almanızı tavsite ederdim. Artı olarak i serisi işlemciler yerine amd kullanabilirdiniz. Oyunlarda daha çok performans veriyor
3060 ti ve 5600x işlemci ile valorantta 300-500 fps alıyorum ve işlemcim sıvı soğutmadan dolayı pek ısınmıyor. Stabil çalışıyor.