Benzer sayılacak olayı yaşadığımda 16 yaşındaydım 2008 de detaya gerek yok ama ozamanki şartlarda haftalık 150tl alıyorum ev kiraları 400-500 felan yani bizim semtte öyleydi. Böyle tartıştık sonra ani kararla ayrı eve çıktım 2 sokak ötede arkadaşımın babanesinin evini tuttum 2008 den 2017 ye kadar tek kaldım çalıştık kazandık Allah razı olsun Karslı bir aileydi ev sahibi bayram olduğu aylarda kira almıyor Ramazan'da da zaten arkadaşımın ailesi olduğundan 3-4 günde bir iftara çağırıyorlardı. Ne babamın ne annemin dediği gibi alkolik bağımlı biri olmadım bırakın onları sigaraya bile başlayamadım.
Şuan 7 senelik evliyim bazen eşim diyor ki pişmanmısın o zaman ayrı eve çıktığına hayır değilim çok doğru karar vermişim kalsaydım belki daha farklı bir hayatım olurdu iyi yada kötü ama yaşadığım hiçbir şeyi aile ile beraberken öğrenemezdim.
Demem o ki eğer güveniyorsan kendine yap bir çılgınlık ne olacak sen kendine güvendiğin sürece çabaladığın sürece pes etmedikçe Allah hertürlü yardımcın oluyor