DAHA FAZLA ALIM YOKTUR ARKADAŞLAR İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

@r10maina; @by_tmrci; @Volkeynnn; @rahim_yev; @TulinPinar; @mertkann; @FinansalOzgurluk; @Olaf; @HELAK; @ozituR; @Moonlife; @LienEscobar; @PearL; @greyder; @HİS; @furkanakta; @gokdeniz; @Liva; @PropJoe; @ReferXchange; @hikman; @Mirzabeyon; @andyou; @Yusuf35;

Konuya yorum yazan arkadaşları etiketledim yanlış etiket olan varsa kusura bakmasınlar. Whatsapp'dan grup kurdum hepinizi gruba eklediğim anda whatsapp'ım kilitlendi kalıcı olarak kapandı yazıyor. Numaralarınızda gitti 0541 177 2509 Numaralı hatta whatsappdan kullanıcı isminiz yazarsanız hemen grubu kuracağım

Arkadaşlar herşeyden önce şunu söylemeliyim eğitime katılan ve başarılı olan arkadaşlar için konuşuyorum. Kanalın para kazanması günlük 100-200 tl olduğu zaman ödemeyi talep ediyorum. Ödemeyi talep ettiğim anda lütfen ödemeyi anında geçebilecek kişiler eğitimi satın alsınlar. Para para diye peşinde koşacağım insanlar lütfen eğitime katılmasınlar. Kimse kimsenin vaktini çalmasın arkadaşlar. Eğer köşede paranız hazırsa bu eğitimi alın. Oradan gelecek parayla yavaş yavaş öderim düşüncesine kapılmayın. Sadece eğitim sonrası ödeme alıyorum bunu başka şekilde algılamayın. Ben alayım parayı hallederiz şeklinde düşüncelere kapılmayın lütfen ben sadece sizlerde benim gibi hiç kullanmayacağınız bilgilere para vermemeniz paranızın boşa gitmemesi için bu tarz eğitim oluşturuyorum. Lütfen art niyetli olmayalım ciddi bir şekilde yolumuza devam edelim hepimiz para kazanmak için bu işin içerisindeyiz sonuçta lütfen kimse kimseyi mağdur etmesin. İsteyen eğitimden istediği zaman ödeme yapmadan çıkabilir. Kimsenin parası çöp olsun istemiyorum ne kadar suistimal edilebileceğini düşünsem de eğitime bu şekilde devam edeceğiz. O yüzden eğitime katılan arkadaşları seçerken çok seçiçi olacağım. Herkese bol kazançlar...

Eğitim Fiyatı 25.000TL dir. Eğitimi tamamlayan ve kazanç sağlayan arkadaşlar ödemeyi yaparlar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnternette bulunan genel eğitimler için söylüyorum eğitimi alana kadar her türlü soruyu soruyoruz bilgiyi alıyoruz ama eğitimi satın aldıktan sonra sanki eğitimi satan satıcı bizimle ilgisini kesiyor gibi. Genel olarak söylüyorum işinin hakkıyla yapanlar üzerlerine alınmasınlar.

Eğitimi satın alıyoruz bu eğitim elimizde ama buna ayıracak vaktimiz yok veya çok fazla emek istiyor ama siz çok fazla emek vermek istemiyorsunuz yada eğitimi aldıktan sonra bu alanda devam etmekten vazgeçtiniz ama o eğitime para verdiniz ve paranız maalesef çöpe gitti.

Eğitimi almadan eğitimin içeriğini göremediğiniz için bazen size uygun olup olmadığını bilemiyorsunuz. Eğitimi satın alıyoruz fakat uygulamaya geçemiyoruz sadece bilgi için eğitime para vermiş oluyoruz. Bu bilgiler asla gizli bilgiler olmuyor iyi bir araştırma veya gerçekten hevesli ve meraklı olan kişilerin daha önce araştırarak öğrendiği bilgiler oluyor sadece. Yine genel olarak söylüyorum lütfen işini hakkıya yapan arkadaşlar alınmasınlar ama piyasada çoğu "EĞİTİM" diye verilen bilgilerin çoğu para kazanma amaçlı oluşturulan kimsenin bir işine yaramayacak veya zaten ücretsiz ulaşabileceği bilgilerden oluşuyor. Ben eğitimi satayım da benden çıktı artık sen ne yaparsan yap ben parama bakarım gibisinden satışlar yapılıyor. Eğer yanılıyorsam veya sadece bana böyle geliyorsa hepinizden özür diliyorum.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÖNCE SİZE KAZANDIRIYORUM ARDINDAN ÖDEME TALEP EDİYORUM.

Size vereceğim eğitimde belirli bir insan sayısı olursa wp grubu açacağım ilgilenebileceğim kadar kişi alıp işe koyulacağız. Sıfırdan kanal açacaksınız ben size kategorileri ve yapmanız gereken videoları söyleyeceğim.

Yurt dışı kanal olacak, hiçbir bilgi bilmeyen arkadaşlar bile girebilir ama yinede bilginiz ve ilginiz yoksa sadece para için sevmediğiniz veya ilgi duymadığınız bir alana lütfen girmeyin. Yapay zeka seslendirme yapacak chat gpt metin yazacak siz sadece video yapacaksınız capcut vs olabilir.

VİDEO EDİT PROGRAMINI BİLMEM GEREKİYOR MU
Arkadaşlar sadece slayt yapacaksınız, resimleri veya videoları birleştireceksiniz geçiş efekti ekleyeceksiniz ki bunu sürekle bırak şeklinde yapabiliyorsunuz. Bilenler gün içerisinde daha az zaman harcar bilmeyenler öğrenene kadar diğer arkadaşlara göre daha fazla zaman ve emek harcarlar.

VİDEO ÜRETİRKEN MALİYETİMİZ VAR MI
Video üretirken, seslendirme vs gibi hiçbir yere ödeme yapmıyorsunuz. Kanalın 4.000 saat ve 1.000 abonesi dolar daha sonra para kazanmaya başladığı zaman bana ücret ödemesi yaparsınız.
GÜNLÜK NE KADAR VAKİT AYIRMALIYIM
Video edit programını bilen arkadaşlar 30-40 dakikada işlerini halledebilirler. Video montaj konusunda acemi veya bilgisi olmayan arkadaşlar için el alışkanlıklarına göre bu süre uzar veya kısalır.

İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE GELMEME OLASILIĞIMIZ VAR MI
Tamamen organik ve herşeyi legal yoldan yapacağımız için kanalın tutmama ihtimali var. Burada hazırladığınız video için ne kadar emek harcadığınıza bağlı kaliteli yapmaya çalışırsanız veya hergün kalitenizi artırmaya çalışırsanız kazanmama ihtimaliniz yok

PARA KAZANMA NE ZAMAN AÇILIR?
Para kazanması ilk video attıktan sonra 15-20 günde açabileceğimizi düşünüyorum. Sıfırdan olacağı için bazıları 10 günde b ile açabilir veya herkes 1 ay sonrada açabilir. Burasıda video ya harcadığınız emeğe göre değişkenlik gösterir ama 1 ay diyelim

PARA KAZANMASI AÇIK KANALIM VAR BURADAN DEVAM EDEBİLİR MİYİM?
Daha önce açık olan bir kanalın keşfeti farklı olacağı için para kazandırması vs çok zor oluyor. Sıfırdan açmak sıfırdan keşfet belirlemek zamanla hedef kitlesini kendi oluşturmasını sağlamak çok daha kazançlı oluyor.

ÖDEMEYİ NE ZAMAN YAPACAĞIZ
Ödemeyi sıfırdan kanal açarsınız videoları yüklersiniz para kazanması açılır günlük 100-200TL Kazanmaya başlarsınız o zaman ödeme yapacaksınız.

0541 177 2509 (Yalnızca Whatsapp)

FinansalOzgurluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük 100 mu 200 mu 2 katı fark var birde günlük ne kadar zaman harcayacagiz
Hocam günlük 1 saat ayırmanız bile yeterli olacaktır video için 40 dakika felan sürer yükleme ve video ayarları 20-30 dakika sürüyor. Videoyu ne kadar kaliteli yaptığınıza göre değişir ama ortalama 1 saatte yapabilirsiniz.

100-150-200 bandında kazanç olacaktır pk açıldığında diye düşünüyorum hocam 100-200 arası

Sorular soruları konuya ekliyorum aynı soruları diğer arkadaşlar sormadan konuda görebilirler

Moonlife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam peki pk kapanma durumu oluyormu

%100 özgün telifsiz videolar hocam pk neden kapansın tamamen legal ilerliyoruz herşey kitabına göre

Moonlife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam izlenimler hangi ülkeden geliyor acaba
İzleyen ülkeler bunlar hocam %lik kısmı değişebilir ama temel olarak ülkeler böyle

İspanya
%19,5
Kolombiya
%9,9
Meksika
%6,2
Brezilya
%5,4
Amerika Birleşik Devletleri
%5,0

Latin ülkeleri geliyor devamında