Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
merhaba arkdaşlar antalyada perde dükkanımız mevcut ve orada kiracıyız. bugün dükkan sahibinin kardeşi geldi destursuz bir anda kira konusu açtı, normalde ödediğimiz kira 30k artık 50k oldugunu ödemediğimiz takdirde çıkmamızı söyledi. Halbuki 5 sene doldurdugumuz takdirde bu fiyatı söyleyebilir hatta söyleyemez dükkanın emsallerinin fiyatında bir fiyat çıkarabilir. Yasal olarak 5 sene dolmadan max %64 zam yapabilir. bizimde 5 senemiz dolmadı ve dolmadıgı halde %100 teklif ettik 35k ödeyeceğimizi söyledik kendisi bağıra bağıra 50kdan bir kuruş inmem ödemeyorsanız çıkın diyor. Uslubune dikkat etse yine bir yere varır bağlarız konuyu hakaret ede ede konuşuyor. bende 35k dan bir kuruş fazlasını vermem dedim git mahkemeye ver dedim çıkmıyoruz dedim dükkandan. oda çıkmanız için hergün taciz ederim eşşek gibi çıkarsınız diyor yarın gelir camı çerçeveyi söktürürüm diyor. hiçbişey yapamazsın dedim ben bu anlaşmayı kardeşinle yaptım onun imzası parmak izi var dedim. öyle böyle gitti kendisi ve bu adam üniversitede hocaların prafösörü korumalarla gezen birisi bu durumda ne yapmalıyım çokta sinirlerime hakim olan birisi değilim yarın geldiğinde yine aynı tepkiyi gösterirse artık bu gözler döner yani arkadaşlar dingonun ahırı değil çocukmuşuz gibi milleti azarlaya azarlaya hesap kesip gidecek. ben bu durumda ne yapmalıyım kaldım düşünüyorum öyle