1* alışveriş siteleri satın alma öncesinde detaylı onay ekranı göstermeli.
2* 600 tllik ürün için yavşaklık yapan müşteri engellenmeli.
Detaylı gösteriliyor üstadım..
++ Haklısınız.
bu sorunu çözecek bi yapay zeka yok mu?

o siyah atleti yüklesek,siyah rengi beyaza çevirip verse bize.geçenlerde banada gerekti,bunu yapan bi yapay zeka da görmüştüm tiktokta ama aradım aradım bulamadım
insanımız sanırım sadece görsele takılıyor,yazı çogunlugun ilgisini çekmiyor.ben de e ticaret yapıyorum,benzer sorunlar yaşarım ara sıra.konudaki üründen örnek vereyim ; başlıkta beyaz atlet yazıyor,açıklamada beyaz atlet yazıyor,resimde siyah ve beyaz atlet var ama bu linkten alırsanız beyaz gönderilir diye de yazıyor (siyah stok yok o an,sadece beyaz seçilebiliyor) .adam alıyor ürünü,ertesi gün iade ediyor bu beyaz geldi,ben siyah istedim diye

mesaj atıp siyah isteme filanda yok tabi,o kadar şeyin içerisinde gidip siyaha takılmış demekki diyorum.
sonuç olarak yapıcak bişey yok,ticaret yapıyorsanız bu tarz şeylerle daha çok ugraşırsınız.bidaha bu adamla ugraşmayayım derseniz kara listeye alır,ürün satmazsınız kendisine.hakarete karşıda cevap vermemek en iyisi.
Hocam istesem yaparız da bunun gibi belki bine yakın ürün vardır. Okuduğunu anlayamıyorsa insanlar uğraşmaya da gerek yok.
öncelikle kimsenin parası bende kalmaz, ama böyle bi terbiyesizliğide affetmem. kendi hatasından kaynaklı değişim yapar ettiği küfürü iade eder sonra engellerdim.
Biz de affetmedik zaten hocam bastım engeli