kaysersoze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda da MediaMrkt'tan silent mouse aldım. Mouse'un özelliği klik sesinin olmaması. Açtım bir baktım çat çat ses geliyor sağ tıktan. Mağazaya gittim incelediler "Servise göndermemiz gerekiyor" dediler. Yahu diyorum ayıplı ürün işte belli yani, tık sesi olmayacak bir üründen ses geliyor. 1-2 kez gittim geldim çözüm bulamadım. 15 gün serviste kalacak, geri gelecek onay vereceğiz 1 ay çöp. Vazgeçtim eve döndüm ve Logitech'in merkezine mail attım. Hemen dönüş yapıp bir kodu kağıda yazarak sorunu göstermemi istediler. Videoyu ilettim incelediler, ürün arızalıdır lütfen aldığınız yere götürüp birebir değişim alın bu belgeyi onlara iletin dediler. Tekrar mağazaya gittim ve durumu anlatarak belgeyi gösterdim. Müdürleri geldi hiçbir şey anlamadı ve servise gönderilmesi gerekiyor dediler. Ben de durumu tekrar Logitech'e aktardım inanılmaz şaşırdılar ve benden çeşitli bilgiler istediler. Yaşadığınız deneyim için üzgünüz diyerek 1 gün sonra UPS ile Hollanda'dan hızlı kargo ile evime aynı ürünü ücretsiz bir şekilde gönderdiler. Çıt sesi çıkaran mouse'u da geri istemediler.

Türkiye'de malesef durum böyle, Teknosa, MediaMrkt vs hepsinde sistem aynı işliyor. Globalden aldığım yanıtlar ve operasyonun hızlı oluşu gerçekten tüketici olarak burada insan yerine konulmadığımızı kanıtlıyor.
Vaybe .. insana verilen değer