Bugün hayatımda ilk kez oturduğum bir restauranttan sipariş vermeden kalktım. Evet, çünkü insan olarak tepki belirtmeyip o kalabalığın, popülizmin etkisinden kurtulamazsak saçma sapan fiyatlarla karşılaşmaya devam edeceğiz!
Makarnanın, etin fiyatı belli arkadaşlar. Evet her şey pahalı ancak avmnin içindeki bir restaurantın 650₺ ye makarna satması, 800₺ye hamburger satması ve içinin de kola içen, bir tabak patates yiyen insanların yanında bir aksam yemegi için 4-5 bin lira vermek zorunda olan insanlarla dolu olması bana manasız geliyor. Birçoğu da çekindiği için kalkamıyor buna eminim
Çok şükür ödemeyi yapabilirdim. Burada anlatmak istediğim işletmelerin insanları aptal yerine koymasının önüne geçmeye çalışmamız lazım artık. Evet kiraları biliyorum, evet maliyetlerden de haberim var. Kimse kusura bakmasın ama bu fiyatlar sadece adam kazıklamaya yönelik.