zaten hocam yapan kişiler burada 14-15 senelik uyeliği olanlar yani bu işin kurdu olmuşlar, 3-5 senelik üyelerde zamanında para döküp formülünü öğrenmişler burda ustalık taslıyorlar benim kızdığım nokta şu.. sizde eski üyesiniz , önceden saatlerce bir kod için millet birbiri ile yarışırdı nasıl düzeltebiliriz diye ve bunu hiç bir şekilde paraya dökmeden yaparlardı
Benim bilgi paylaşımıyla ilgili hiçbir çekincem yok. Buradaki metotlar ile ilgili soran tüm arkadaşlara da yardımcı oldum hiçbir ücret de talep etmedim. Ama sizin şikayetçi olduğunuz şey forumun yönetimiyle alakalı gerçekten. Bir arkadaş ya da siz fark etmez açsın bir platform orada ücretsiz usulünce herkes bilgisini paylaşsın. Yönetim spam paylaşımlarına izin verdiği sürece bunun paylaşımı yapılır. Google normal mi ki normal yöntemle para kazanmaya çalışsın insanlar? Google bizi cezalandırıyor biz de Google'ı. Gerçek şu ki teknoloji devrinde kendini geliştirmeyen herkes ekmeğini kaybedecektir. Yarın Google'ın spam dediği şey bir SEO yöntemi olsun o zaman herkes bunu yapmayacak mı? Backlink satın almayın diyor, almayan var mı? Şimdi herkesi burda suçlayıp ifşa mı edelim? Datasının paylaşıldığını bilmeyen insanların SQL dökümlerini alıp yayın yapan insanlar yok mu? Bu 15 yıl önce de aynıydı bugün de aynı. 3-5 yıllık üye zamanında para döküp formulünü öğrenmişse, emek ve para harcamışsa elbette ki öğrenmeyen insanları geçecekler. Eğer ben sadece Google'ın izin verdiği yöntemlerle para kazanacağım diyen varsa milyoner olup olmadığına bir baksın sonra bu sektöre giriş yapsın. Dün Quora'ydı, bugün Tumblr. 15 yıl önce beyaz arkaplana beyaz text anahtar kelime spamlama vardı bugün hacklink var. Hiçbirini yapmadık diyen var mı? En basitinden backlink satın almadım, izinsiz data kullanmadım diyen var mı? Herkes biliyorsa spam değil, olay bu. En çok parası olan en kaliteli backlinkleri satın alıp parası olmayan, eliyle link inşa etmeye çalışan insanların önüne geçmiyor mu? Buna laf eden var mı?

Elin Hintlisi gelecek Türkçe siteleri kopyalayıp benim emeğimle yaptığımın önüne geçecek sonra ben de oturup izleyeceğim.... Yok öyle bir dünya maalesef. Kimse birilerine kötülük olsun diye bir şey yapmıyor, herkes ekmeğinin peşinde. Bugün forumda yasak densin kalkıp kimse spam konusu açmayacak.
Ha burda açık açık bütün yöntemleri anlatsak şu forumun %99'u gelip o yöntemlerle spam yapacak. Sadece yapmayı bilmedikleri için çamur atıyorlar. Kimlerin bize burada spam kötüleyip özel mesajdan nasıl yaptığımızı sorduğunu da biliyoruz, kimse kusura bakmasın.