1. Gerekli Belgeler- Kimlik Belgeleri: Tapu sahibi (satıcı) ve alıcıların kimlik belgeleri (TC kimlik kartı veya pasaport).
- Tapu Senedi: İşleme konu olan taşınmaza ait mevcut tapu belgesi.
- Vergi Numarası: Türk vatandaşı olmayan kişiler için Türkiyede alınmış vergi numarası.
- Fotoğraf: Alıcılar için 1er adet, satıcı için 1 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş).
- Taşınmaz Değer Beyanı: Belediyeden alınan emlak rayiç bedeli belgesi.
- Zorunlu Deprem Sigortası (DASK): DASK poliçesi geçerli ve güncel olmalı.
- Satış Bedeli Dekontu: İşleme konu olan taşınmazın bedelinin banka üzerinden ödendiğini gösteren dekont.
2. Tapu İşlem Prosedürü- Başvuru Yapılması:
Tapu Müdürlüğüne giderek işlem için başvuru yapılır. Başvuru sırasında taşınmaza ait bilgiler verilir ve işlemin kimin adına yapılacağı belirtilir (%50-%50 paylaşım gibi).- Başvuru online olarak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün web sitesinden veya Tapu Müdürlüğünden yapılabilir.
- Harç ve Masraflar:
- Tapu harcı (taşınmaz satış bedelinin %4ü, alıcı ve satıcı arasında eşit bölüşülebilir).
- Döner sermaye ücreti (sabit bir ücret, yaklaşık 500-1000 TL).
- Randevu Alınması:
Başvurunun ardından Tapu Müdürlüğünden işlem için bir randevu verilir. - Tarafların İmzaları:
Randevu tarihinde tapu sahibi, alıcılar (A ve B kişisi) Tapu Müdürlüğüne giderek hazır bulunur. Her iki alıcı da bizzat imza atmalıdır. Noter onaylı vekalet ile temsil de mümkündür. - Devir İşlemi:
- Tapu memuru gerekli belgeleri kontrol eder ve tarafların rızasını alır.
- İlgili taşınmazın %50-%50 oranında devri gerçekleştirilir ve yeni tapu belgeleri düzenlenir.
3. Önemli Noktalar- Vekaletname Gerekirse: Taraflardan biri gelemeyecekse, vekaletname ile temsil edilmesi gerekir. Vekaletname noter onaylı olmalı ve taşınmaz devir yetkisi içermelidir.
- Taşınmaz Değer Beyanı: Belediyeden alınan rayiç bedelin, satış bedeli olarak gösterilen tutardan düşük olmamasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde cezai işlemlerle karşılaşabilirsiniz.
4. Getirmeniz Gerekenler- Yukarıda belirtilen belgelerin tümü (kimlikler, tapu senedi, rayiç bedel belgesi, DASK, fotoğraflar).
- Satış bedeli ödendi ise banka dekontları.
- Tapu harcı ve döner sermaye ücretleri ödendiyse dekontlar.
Bu fotoğrafı istiyorlar mı hala ? ben kalktı diye biliyordum ? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum