VSaBaH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne kadar dolandırıldığım parayı iade almak istemesem ve türlü girişimlerde bulunsam da hatta hakime de "paramın tazminini istemiyorum ceza almasını istemiyorum" desem de babası dilekçe vererek paramı zorla yatırmış. Eee SeyyİT ne demiştik... Ya seve seve ya da... Gerçi para pul oldu ama paramın kuruşunun o zibidinin boğazından geçememiş olması bir nebze olsun rahatlattı beni. Yarın duruşması var. Muhtemelen karar çıkacak. Hakim "paranı ödese de ödemese de bu dava düşmez görülmeye devam eder, kamu davası oldu artık" gibi demişti. Yani "sen paranı al o her halukarda ceza alacak" gibi bişey demişti. İnşallah dediği gibi olur.

Bu arada zibidinin sabıka kaydına daha önceden baktığımda 8 sabıkası gözüküyordu burada görselini paylaşmıştım;
https://www.r10.net/1086688085-post106.html

Şimdi sabıka sayısı 12'ye çıkmış. Ki henüz benim dosya falan işlenmemiş sabıkasına. Allah bereket versin

Bundan sonra diğer dolandırılan arkadaşlara öncü olup, ücretsiz danışmanlık yapıp hem paralarını almalarına hem de sabıka kaydımızın kabarmasını sağlayacağım.
Elinize sağlık sizler gibi toplumu düşünen ve zarar görmelerini önlemek adına kendini feda eden insan sayısı inanın bir elin parmaklarını geçmez,

Herkese örnek olması dileğiyle,