Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç kendi sitenizden ürün almayı denediniz mi?
Evet

enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sepet ortalamanız 750 lira ve altında kalıyorsa kargoyu gördükleri için terk ediyorlardır muhtemelen ödemeyi. Hiçbir alıcı kargo ücreti ödemeyi sevmiyor. Ürün fiyatına kargo fiyatını dahip edip deneyin.
broqee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargo ücreti hocam. Bir takı beğendim mesela sitenize giriyorum sepete ekle diyorum fiyatı hoşuma gidiyor. Daha sonra sepette bir bakıyorum 60 tl kargo. Direkt sayfayı kapatırım açıkçası.

1000 tl olan bir üründe kargo ücreti koymaz. Fakat bir kargo ücreti bir ürünün neredeyse yarı fiyatıysa sorun bence.

Bir de yine kargo konusuna gelirsek; yukarıda direkt 750 tl ve üzerine kargo ücretsiz yazısını görsem, tek veya iki adet ürün alıp çıkacak olsam siteyi yine terk ederim. Çünkü o sepeti dolduramayacağımı bilirim.

Özet olarak kargo önemli
Pexs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, biraz inceledim kişisel görüşlerimi söylemek istiyorum.
1) Ödeme adımında direkt üye olmadan işlem yapılabildiği için güven problemi duyuyor olabilirler. Benim hoşuma gitmeyen bir şey bu.
2) Ödeme kısmında 60 TL kargo ücreti ekliyor bu sebeple vazgeçmiş olabilirler.

Kişisel olarak başka bir olumsuzluk göremedim site tasarımı vs hoşuma gitti ve gayet hızlı.
Genel kanı kargo anladığım kadarıyla. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Buna bir çözüm bulmaya çalışacağım ama nasıl olacak bilmiyorum.