JeaxyRack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba 03.03.2022 tarihinde sosyal medyadan ticaret yaptığım üyelerden birisi ödemeyi kendi hesabından yapmak yerine başka platformda başkasını dolandırarak ibanıma ödeme yaptırmış sosyal medyada insanları tanımadığımız için hangi yöntemlerle gönderdiğini bilemeyiz.
İninal bankası kullanıyordum ve böyle bir sorun yaşadım defalarca ifadeye gittim en son mahkeme açıldı Ekim ayının 11.inde duruşmada herşeyi olduğu gibi anlatıp kanıt dosyası hazırlamıştım onu verdim.
27 Kasım da da şikayetçi olan kişinin duruşması vardı ve uyaptan baktığım da duruşmaya gitmediğini öğrendim. 22.01.2025 tarihine atmışlar ama 05.12.2024 tarihinde ceza mahkemesi vardı ve bana herhangi bir mahkeme kağıdı gelmedi nasıl bir yol izlemeliyim ben gaziantepte yaşıyorum şikayetçi taraf şanlıurfada ben 1.duruşmada gaziantepteki adliyeye gitmiştim. Ve herşeyi anlatıp kanıt sunup zararı karşıladım bir sorun yoktu. Şuan ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz.
Benzer bir olayın daha büyüğünü yaşadım 3. yıldayım +100 yıldan yargılanıyorum. Süreç devlet tarafından ele alındı benden şikayetçi olan v.sde yok 5 yıl yatarım var dedi avukatım. Kimse sana profosyenel yardımcı olamaz kimse avukat değil burada. Kanıtın varsa şanslısın