21 Yaşındayım saçımda aylardır kızarıklık sivilce şeklinde kırmızı lekeler var geçen kuaföre gittim her traş makinesi darbesinde acıdı bende hastaneye gitmeye karar verdim yüzümde de pullanma şeklinde beyaz beyaz şeyler var onun için locoderm diye bi krem vermiş 5 gün kullan bırak demiş ve saça cleocin t diye bişey vermiş sür saçında kalsın demiş şampuan olarakta saç için ketoral vermiş haftada 3 gün kullan dedi yalnız bu şampuan sürekli kullanılcak bi şampuan degil ogx şampuan kullanıyorum hindistan cevizli ve sanırım saçıma iyi gelmiyor bunun dışında ketoral kullanmadıgım günler ve ketoral bittiginde düzenli kullanacağım egzamaya iyi gelen azaltan şampuan bilen varsa söyleyebilirse mutlu olurum zira saçımda bunlarla sürekli durmak zor kestirdim zaten uzun saçta iyice sıkıntı oluyor yüzdeki pullanmalar için ise ne yapacağımı bilmiyorum krem bittikten sonra yine olursa hiç hoş durmuyor teknoloji devrindeyiz hala bu rahatsızlıgın kalıcı çözümü nasıl yok yada bi çalışma adım var mı bulma konusunda bilmiyorum cidden şaşırtıcı açıkçası.