4 yıldır kullanıyorum ve Superonline aşırı memnunum bunu söyleyerek başlayayım ve değiştirmem.
Ama Şaşırtıcı bilgisizliğe bağlı yaşadığım zaman kaybı ve stresi paylaşmak istiyorum.
Geçen hafta pazartesi günü 200 MB olan netimi kampanya vs dediler vs 1000 mb'a yükselttim. Zaten istiyordum o konuda sorun yok, ben aradım yaptırdım.
Ancak yaptırmadan önce aradım sordum dedim ki bakın benim modem wi-fi 5, ben bununla verimli bu hızı alabilecek miyim, cevap, kontrol ve tabi ki efendim modeminiz destekliyor.
Neyse paket yükseldi ve ne oldu dersiniz bırakın 1000 mbi gecmiste aldığım hızı bile (180-200) alamamakla beraber sürekli koptu durdu.
Sonraki süreçte 1 hafta boyunca konuşuyorum, düzeltiyoruz modemi resetliyorlar vs ama düzelme yok, hız zaten yok da kopmayi da 10 dklik çözüyorlar.
Her konuşmada sorduğum, bakın her gün arıyorum modem destekliyor mu? - evet efendim tabi ki sorun ondan değil.
En son cuma aradım dedim bana teknik servis yollayın,oradan yaptığınız hiç bir şeyi kabul etmiyorum,gelsinler baksınlar.
Geldiler cumartesi baktılar ve bingo modem desteklemiyor.
Bir haftada 12 konuşmada verilen bilgiler vs hepsi yanlışmış.
Sonuç modem değişti,ücret 520 TL.
Sorun çözüldü şu an hız wifi 700-900 arası geliyor ,geçen haftaki kullanım da fatura edilmeyecekmis ok sorun yok ama neden kimse insanların zamanının da önemli olduğunu anlamıyor?
Bu kadar basit bilgi ve defalarca söylememe rağmen neden bu çalışanlar lan acaba doğru mu demiyor?
Size tavsiyem müşteri hizmetlerine güvenmeyin,eve servis çağırın baksınlar.