Peki her bir alan için ekip lideri dediniz bu ekip liderleri örnek veriyorum grafik tasarım alanına koyduk 1 tane o grafikerlerin yanlış yaptığını kendisi mi düzeltecek yoksa burası şöyle burası böyle olacak olursa daha iyi olur vs diyip yönlendirme mi yapacak ekip liderleri çalışanlardan daha tecrübeli ve bilgili olması için illa 40 ve üstü yaş olanları mı çalıştırmam lazım
Bizim takım liderimiz 2 kişiden oluşuyor, tamamen deneyim önemli. Örneğin sosyal medya ve tasarım takım lideri 30 yaşında ama deneyimi global çapta.
Personel hata yapabilir, bunu takım lideri tespit eder personele bildirir ve düzeltir. Takım lideri yalnızca çok yoğun olduğumuzda tasarım kısmına el atar.
Aslında bunların tamamı beraberinde ciddi maliyet yükü de getiriyor. Ben bu işe yeni girenlere genelde satış kısmında aktif olmalarını öneriyorum.
Örneğin bizim proje ortaklığı yaptığımız çok ajans var. Bize müşteriyi getirirler işin riski bizde olur onlar komisyonlarını alırlar. Bu çok daha kazançlı olur. Yorucu kısmı üzerinden atmış olurlar.
Eğer siz de anlattığım profile uygunsanız önerimdir. Çalışabileceğiniz iyi bir ajans bulun ve anlaşın. Hem tek başınıza işi devam ettirebilirsiniz hem de tek işiniz pazarlama olur.