Merhabalar sorum şirket ve ajans sahiplerini hom ofis çalışan sadice ajanslar varmı hibrit ile karıştırmayın direk hom ofis olarak nasıl çalıştırma ekibim uyumu iş takibi vb iş ile alakalı işler yapıyorsunuz örnek veriyorum grafik tasarım işi var personel grafik tasarım işini bitirdi onun başına bir kişi arayıp o mu kontrol ediyor yoksa direk yapıp bitiriyor mu kontrol etmeden ve müşteri örnek veriyorum gelip yerinizi görmek istiyorum diyince bu durumu nasıl hallediyorsunuz bunları sormamdaki sebep şuan bende 1 tane hom ofis çalışan var 1 tane sadice çalışıyorum 5 ve fazlasını nasıl takip edebiliriz Tecrübe ve deneyimli olan arkadaşlar cevap verir mi
Merhaba homeoffice çalışanların işlerini müşteriye teslim sağlamadan önce ekip lideri kim ise o kontrol ediyor.Herkese belirlenen her işin bir süresi var sürede gecikme payınıda ekleyerek verilir.Çalışan gecikme yaptıysa ikinci durumu tekrarlandığında ekipten çıkarılır.Müşteri yüz yüze görüşmek istiyorsa da bir adres belirleniyor.Şirketin home office tarzında olduğunda baştan zaten müşteriye iletmeniz gerek.Biz genelde kafe tarzı alanlarda buluşuyoruz daha rahat oluyor.Birden fazla kişiyi takip etmek için sürekli 1 adet ekip lideri olmak zorunda.