English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar çok uzatmayacağım zaten şikayet var sitesine konu açtım. Müşteri temsilcileri müşteriyi çekmek için sürekli arıyor. İşim var diyorum kısa sürecek zaten diyor. Gün içinde 4-5 kere arıyorlar. Benim kaydımı alan bayan özellikle çok uyanıklık yaptı. Cayma bedelinin karşılanacağını söyledi. Yeni üye olarak başvuru alınırsa cayma bedeli karşılanmıyor diye biliyorum. Cayma bedeli karşılanıyorsa diğer firmadan geçiş yaptığım için karşılanır. O zaman da kurulumun ücretsiz olması lazım. Başka firmadan geçenlere kurulum ücreti yansıtılmıyor ama bana kurulumun ücretli olduğunu söyledi. 550 tl'yi 3 'e böldük mecbur. Bugün facebook reklamlarında başka firmadan geçişlerde kurulumun ücretsiz olduğunu yazmışlar . Benim de kafama o an dank etti. Şu an 100 mbps hız tanımladılar ama 100 mbps hızın yarısını bile alamadım.

Teknik ekip yönlendirdiler ve o an @PrimeSoft; sağ olsun bana teknik ekip yolladıkları için para aldıklarını söylediler. Sonra arayıp sordum ücretli mi diye. Evet ücret çıkabilir dediler. Bende dedim ki belirttiğiniz hız gelmiyor dedim. Kendiniz teknik ekip yönlendirmek istediniz dedim. Binanızda bir problem olabilir dedi. Bende ne yapayım binayı tekrardan mı dikeyim dedim. Bayağı sert konuştum üst birime aktardı ona da sert çıktım bayağı. Kandırıldığımı söyledim. Size teknik ekip için ücret çıkarmayalım dedi. Son olarak genel merkeze kadar görüştüm ve gün içinde en az 30 defa görüştüm. Whatsapp görüşmeleri de cabası. Ses kayıtlarının dinleneceğini söylediler. Ama ücret yansırsa umursamadan superonline'a tekrar dönüş yapacağım. Bildiğinizden şaşmayın benim yaptığım hatayı yapmayın. 10 yıldır superonline fiber kullanıyordum keşke iptal talebi yapmasaydım. Aşağıda koyduğum resim bir arkadaşın hesabına ait onun yüzünden gaza geldim iptal talebi oluşturdum fiyatı düşürürler diye. Ücreti fazla olsun ama kafanız rahat olsun. Bugün 10 yıllık bir tecrübe kazandım ne kadar üçkağıt çeviriyorlar onu anladım.



Bana 25 mbps hıza bu fiyattan fazla fiyat çıkardılar ortalama 480 tl ödeyecektim. İnsan ister istemez hakkını aramak istiyor ama çözümcül olmadı Superonline. Şu an askıda hesabım. İptal edilmedi.
Şikayet var konusu : https://www.sikayetvar.com/millenico...le-anlasmazlik destek tuşuna basarsanız sevinirim.
Millenicom saha çalışanıydım ben bile kazıklandım

internetim kesildi ve talep oluşturdum. telekomdaki arkadaşlar geldi ve direkte fırtınadan dolayı telekom kablolarındaki sorunu çözdüler. ardından bana iç hattımda sorun olduğunu söyleyerek teknik servis ücreti kesmişlerdi. ( evim müstakil ve internet kablosu direkt modeme giriyor ) ardından ulaşamadım ve internetimde oluşan hız problemi için tekrardan talep oluşturdum. hiç bi gelen giden olmadı tekrar kafalarına göre ücret yansıtmışlar. Fatura ödemem için aradıklarında durumu anlattığımda telefonu faturamı ödemem için tebliğde bulunup suratıma kapattılar. en son bende yüksek gelen tutarı ödemedim ve icraya vermişler