* Şikayetçi olduğum üye: @yigithosting;
* Şikayetçi olma nedenim: Sunucum 3.kez komple gitti ve kendileri durumu düzeltemiyor.
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...unuculari.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Ortalama 1.5 senedir kendileriyle çalışmaktayım ve r10 üzerinden bir çok kez kendilerini tavsiye etmişliğim vardır ancak bu kez durum çok trajikomik.

Dün akşam sunucuma ulaşamadığımdan kendileriyle iletişime geçtim ve sunucuda oluşan bir sorun nedeniyle geçici olan bir durumun varolduğunu söylediler bende iyi akşamlar deyip konuyu kapattım.

Öncelikle bu aşagıdakı anlatacağım durumun 3.kez yaşandığını ve son yaşananın bardağı taşıran son damla olduğunu bildirmek isterim.

Sabah web sitelerime ve sunucuma ulaşabiliyordum akşama doğru muhtemelen tekrar sunucu gitti ve kendilerine canlı destekten ulaştım.

Destek talebi oluşturmamı istediler ( sunucu durumu bu dakika itibariyle baglantı kurulamıyor. yani yanıt vermiyor değil komple yok sunucu.)

Sonrasında destek talebi oluşturdum. sunucuma ulaşamıyorum dedim ve bana sunucu bilgilerini iletmemi istediler kendilerine sunucu bilgilerini ilettim.

gelen cevap

Merhabalar,
Sunucunuzda gerekli kontrolleri sağladığımızda, dün veri merkezinde yaşanan kesinti nedeniyle sanal sunucunuz mavi ekrana düşmüş. Onay verirseniz, sunucunuzu formatlayabiliriz. Formatlama işleminin daha hızlı gerçekleşmesi adına, lütfen dilediğiniz işletim sistemini belirtiniz.
Saygılarımızla.

cevabım

formatlayabiliriz derken web siteleri vs ne olacak ve sunucu sabah çalışıyordu sitelere giriyordu. ben şimdi sıfırdan kurulum mu yapacağım ?
işletim sistemi belirtmiyorum şuan yaşanan durumu da kabul etmiyorum sunucumu eski haline getirip lütfen aktifleştirin zira o kurulumu sağlamam 6 saat sürer ve kesinti oldu mavi ekrana düştü yü de kabul etmiyorum zira sabah sunucum calısıyordu. iyi çalışmalar bekliyorum
çalışan sistem durduk yere bozulmaz kusura bakmayın bu sefer ben kabul etmiyorum yarın çok işim var şuan bu durumla ilgilenemem sunucumu en kısa sürede aktifleştirirseniz sevinirim. Bu durumu asla kabul etmiyorum. Sunucu aktif olmayacaksa da sizinle çalışmayı sonlandıracağım. iyi çalışmalar dilerim...