neyse arkadaşlar, en başta söylediğim gibi, sorun empati ve komünikasyon sorunu, görüyorum ki buradada bu sorunu yaşıyoruz.
Sizlere bu sorunların üstesinden gelebilmeniz açısından bir kaç bakış açısı sunmak istedim sadece fakat onlar kötü bunlar kötü diyerek tez savunmakta ısrarcısınız gördüğüm kadarıyla. Nereye varırsınız bu şekilde bilemiyorum. Dolayısıyla bir fayda sağlayamıyorum sizlere, üzgünüm.
Evet vaktime değer veriyorum, kendime ya da birilerine faydalı olacak şekilde kullanmaya özen gösteriyorum. Yoksa ben 'toptancı-üretici' topluluğunun avukatı değilim, banane, birilerinin travmalarınızı iyileştirmek ya da iş öğretmek de benim görevim değil.
Size 'siz' diye hitap eden birine tekrar eder şekilde 'sen' demediğinizde, vaktine değer veren birini vaktine değer verdiği için eleştirmek yerine ve onun sunduğu karşılıksız faydayı almak yerine kendi tezinizi savunmak derdine düşmediğinizde, toptancılarından memnun alıcıların buraya sıkça yazmadığını anladığınızda, karşınızda konuşan kişinin sorunun değil çözümün bir parçası olmaya gayret gösterdiğini fark edecek dinleme becerilerini kazandığınızda, belki o gün birbirimizi daha iyi anlayabiliriz.
Dolayısıyla saygıyla sizlere esenlikler diliyorum
çalışmalarınızda başarılar dilerim